BLOG VAN BRANKO EIJSSEN

Voor het eerst in de geschiedenis woont meer dan de helft van de wereldbevolking in steden, en die trek naar de stad houdt voorlopig aan. ‘Alles is stad geworden’, zei de Nederlandse architect Winny Maas in 2009 in de Volkskrant.

Een fascinerend gegeven. Er is geen onderwerp dat mij meer boeit dan (het leven in) de stad. In al zijn facetten: van architectuur tot cultuur en van innovatie tot toerisme. Dit is een weblog over kleine en grote steden, en metropolen. In de loop der jaren heb ik er dagboeken over volgeschreven. Het werd tijd om iets te doen met al die verhalen. Inmiddels zijn er op mijn city2city-blog meer dan honderd artikelen te lezen. De foto’s op deze website zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Er is ook een YouTubekanaal.

Klik hier voor een inhoudsopgave.

Branko Eijssen, Maastricht

Kort profiel: geboren op 19 oktober 1977 in Djakarta, woont in Maastricht. Sinds augustus 1999 als journalist werkzaam bij Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad.

Volg mij via: www.twitter.com/Branko77

Je kunt me ook vinden op:

Linkedin

Facebook

Of kijk eens op:

www.limburger.nl

Advertenties

4 gedachtes over “BLOG VAN BRANKO EIJSSEN

  1. Succes met je blog. Erg leuk. Ik zal je blog mijn links plaatsen. Ook ik schrijf regelmatig over STAD maar ook land, met name over Rotterdam, maar ook over Amsterdam en New York en onlangs nog over Valencia. Op mijn blog http://www.renehoeflaak.com kan je een aantal verhalen teruglezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s